75 jaar bevrijding

PROJECT


75 jaar bevrijding

actueel sinds: mei 2019

Het in 2020 geplande feest is vanwege Corona uitgestle en nu hopeb we in 2021 in de gemeente Wierden samen met de gehele bevolking 75 jaar bevrijding te vieren. Het speciaal hiervoor opgerichte kerncomité met als voorzitter Ria Broeze legt de focus op het inspireren en enthousiasmeren van de inwoners van de gemeente Wierden en alle verenigingen, clubs, wijken, scholen, muziek- en sportverenigingen, winkeliers van de gemeente Wierden.


Plaatselijk Belang Rectum Ypelo wordt in dit comité vertegenwoordigd door Henri van der Kolk.


Er zijn inmiddels enkele bijeenkomsten geweest en daar zijn al diverse zaken besproken. U kunt alles over dit initiatief lezen op de website https://vrijheidwierdenenter.nl/


Ook is er een Facebookpagina waar regelmatig nieuws en andere vermeldenswaardigheden worden gepost. Als liker van deze pagina ontvangt u de berichten automatisch in uw Facebook overzicht.


Als u iets wilt melden aan het comité, kan dat rechtstreeks via de website of Facebookpagina, indien u dit via Plaatselijk Belang Rectum Ypelo wilt doen, dan stuurt u een e-mail naar info@pbrectumypelo.com.